Per 1 oktober 2025 draagt Roel Vugts het operationeel management van BRUIS over. Met Jolanda Baselmans als operationeel manager en Renee van Limpt als assistent operationeel manager staat dit nieuwe enthousiaste duo klaar om de gastvrije sfeer in BRUIS voort te zetten en verder te ontwikkelen.
Roel Vugts neemt afscheid van zijn operationele rol bij BRUIS en ziet in Jolanda en Renee twee waardige opvolgers die met hun achtergrond en passie voor mensen en gastvrijheid perfect passen bij de missie van BRUIS: faciliteren en verbinden.
Nieuwe gezichten, nieuwe energie
Jolanda Baselmans (41) uit Netersel is per 1 oktober gestart als de nieuwe operationeel manager. Jolanda heeft een opleiding in HBO Facilitair Management en brengt een schat aan managementervaring mee. Ze was onder andere assistent facilitair manager bij een Diagnostisch Centrum in Eindhoven en heeft 14 jaar gewerkt als manager van een fysiotherapiepraktijk in ’s-Hertogenbosch. Sinds 1 januari 2025 is ze daarnaast mede-eigenaar van Fysio- en Sportcenter in Bladel, Hapert en Hoogeloon en runt ze met plezier hobbymatig The FoodTuk.
“Veel mensen uit de Gemeente Bladel zullen mij kennen van mijn jarenlange inzet als horecamedewerker bij uiteenlopende evenementen en feesten. Met deze operationele ervaring, gecombineerd met mijn achtergrond in management, wil ik graag een waardevolle bijdrage leveren aan het operationeel management bij BRUIS. Sociale activiteiten die mensen verbinden vind ik belangrijk, en dat wil ik graag gaan doen met mijn positieve, bruisende en gastvrije energie!”
Sinds 1 september is Renee van Limpt (31) uit Bladel al gestart in de rol van assistent operationeel manager. Renee heeft haar opleiding gevolgd aan de Rooi Pannen in Tilburg en was vanaf 2013 bedrijfsleider van horecagelegenheid Vrijthof 16 in Tilburg. Ze brengt dus ruime ervaring in de horeca en als leidinggevende met zich mee.
“Met mijn ervaring in de horeca en als leidinggevende weet ik hoe belangrijk het is om een gastvrije en warme sfeer te creëren. Bij BRUIS wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen, zodat bezoekers zich echt welkom en thuis voelen. Door de flexibele ruimtes en de persoonlijke aandacht voor gasten, is BRUIS voor mij een inspirerende plek waar ik met plezier wil werken en verder aan mee wil bouwen”.